Kao iznajmljivaču, odabir pravog jet skija može biti zastrašujući zadatak - ali ne brinite! :) Budući da se diljem hrvatske obale mogu pronaći mnogobrojni rental centar, a dobar dio ih se nalazi i na platformi 365.tours, marketplaceu za booking outdoor aktivnosti, definitivno niste sami niti jedini koji su prolazili kroz slatke muke odabira prikladnog jet skija. No ipak, kako ne biste morali sami, mi smo istražili umjesto vas. U ovom vam članku zato donosimo neke od najboljih jet ski modela za vaš rental centar.

Sea-Doo RXP X

Ovaj model svakako spada među omiljene modele svakog iznajmljivača. Zahvaljujući njegovim zavidnim performansama može dostići veliku brzinu pa će biti i izvrstan svima onima koji traže uzbuđenje na vodi. Ovaj model pokreće Rotax motor od 300 KS što je i više no dovoljno snage za apsolutno uživanje u vodenoj avanturi i oštrim zavojima. Njegovo precizno oblikovano ergonomsko sjedalo vozaču daje maksimalni komfor, kao i poboljšane performanse tijekom skretanja pri velikim brzinama. Dakle, želite li svojim klijentima osigurati nezaboravno iskustvo, ovo je model s kojim nećete pogriješiti.

Article image

Sea-Doo GTI 90

Također još jedan izvrstan model za iznajmljivače. Ovaj Sea-Doo predstavlja i svojevrsni zlatni standard za obiteljsku zabavu na vodi, dok je u istom trenutku pogodan i za početnike, ali i za iskusne vozače. Njega pokreće Rotax motor od 90 KS, koji osigurava sigurnu i stabilnu vožnju. Polytec materijal od kojeg je napravljen smanjuje mu težinu te tako omogućava još bolje performanse i učinkovitost - dok je u isto vrijeme i otporniji na ogrebotine. Inteligentni sustav kočenja i vožnje unatrag (IBR) vozaču omogućuje da se zaustavi znatno ranije - dok opcija neutral pomaže obavljanju jednostavnih manevara pri maloj brzini.

Article image

Sea-Doo Spark Trixx

Spark Trixx dizajniran je prije svega za vožnju slobodnim stilom - odnosno za izvođenje trikova, budući da ga pokreće Rotax® 900 ACE™ motor s 90 KS. Za još bolji doživljaj tijekom vožnje ovaj model ima i sportski način rada koji omogućava još bolju kontrolu i performanse u svim prilikama. Za sve ljubitelje adrenalina izvrsne su vijesti i to što prilagodljiv trim sistem svakom vozaču daje mogućnost prilagodbe za to koliko će visoko podignuti nos ili koliko ga je duboko moguće zakopati u vodu - sve ovo s ciljem što jednostavnijeg izvođenja trikova!

Article image

Sea-Doo GTX Limited 300

Ovo je jedan od najbolje opremljenih jet skija na tržištu. Pokreće ga motor od 300 KS, a osim iznimne snage, odlikuje ga i odlična dodatna oprema (koja je u ovom slučaju dio standardnog paketa). Naime, Sea-Doo Limited 300 dolazi s ugrađenim BRP Bluetooth audio sustavom i panoramskim 7,8˝ LCD zaslonom u boji. S ovim modelom svaki će vozač doživjeti prvoklasno iskustvo vožnje!

Article image

Dakle, bavite li se iznajmljivanjem jet skija, možete biti sigurni da kupnjom ovih modela nećete pogriješiti! Svi su dizajnirani kako bi pružili maksimalno ugodno iskustvo vožnje na vodi, a uz to sve i vrlo su sigurni - zbog čega će se i vaši klijenti, bilo da su početnici ili iskusni vozači, maksimalno zabavljati. Aktulnu ponudu svih najnovijih modela pronađite na stranicama Oto-Nautike, ovlaštenog Sea-Doo distributera. Ne zaboravite i da je sigurnost na prvome mjestu, a kada je u pitanju sigurna vožnja jet skijem, apsolutni lider na tržištu je OtoTrak - prvi cloud-bazirani sustav za praćenje i udaljenu kontrolu vodenih skutera na svijetu.